Gyenge erekció lehetséges okai és milyen lelki probléma lehet belőle.

Nagyon sok férfi küzd manapság szexuális problémával és szinte mindenki tapasztalt már gyenge erekciót. Sok hozzánk forduló férfi érez hasonlóan: nagyon kívánja a szexet, de gyenge az erekciója, vagy túl hamar lekókad a szerszáma

Ma már ugyanannyi férfi számol be szexuális kedvetlenségről, mint nő. Testünk nem gép, hanem egy összetett rendszer, amelyet a legkülönfélébb testi-lelki, szellemi hatások érnek. A fizikai és az idegi kimerültség gátló hatással van az erekcióra, szinte elnyomja azt, miközben az ösztönző ingereket közömbössé teszi.

Az elégtelen erekció ma már nem csak a negyvenesek és idősebbek problémája. A munkahelyi és iskolai megterhelés egyre növekszik, ezért már egyre több fiatalabb korú is potenciális zavarokról, elégtelen merevedésről panaszkodik.

Sok esetben a kudarctól való félelem és a teljesítménykényszer (partner kielégítése) erős gátlást vált ki. Elindul egy ördögi kör…

Kutatók felmérést készítettek 30 és 80 év közötti férfiak körében szexualitásukról. A megkérdezettek közel kétötöde (35-40%) nem elégedett a szexuális életével. Minden ötödik férfinak vannak kisebb-nagyobb erekciós problémái. Orvoshoz közülük csak minden harmadik fordul, de közülük sem kezelteti magát mindegyik. 

Az orvosok és kutatók szerint a merevedési zavarral küzdők száma emelkedni fog. 

A gyenge erekció sokféle problémára rámutathat, pszichikai jellegűeket pedig tovább erősíti.

Nagyon sok esetben szervi okokból jelentkeznek a különböző erekciós zavarok így a gyenge merevedés akár egy komolyabb betegség előjele is lehet.

A potenciavarok hátterében álló leggyakoribb betegségek és okok:

  • cukorbetegség
  • szív- és érrendszeri betegségek
  • életkor
  • dohányzás, túlzott alkoholfogyasztás
  • túlsúly
  • jóindulatú prosztata-megnagyobbodás
  • idegi eredetű megbetegedések: például Parkinson-kór
  • egészségtelen életmód

Ezen kívül összefüggés mutatkozik az erekciós panaszok és az alvászavarok között is

A pszichés tényezők, mint a stressz és depresszió csak az esetek 1/5 részében okoz potenciazavarokat. Ezeknek az eseteknek a többségében is csak a meglévő panaszokat súlyosbítja.

Az elégtelen erekció mögött a tesztoszteron csökkenése is állhat, melynek oka például a túlzott stressz vagy a krónikus fáradtság. A stressz növeli a kortizol hormont a vérben Ez blokkolja a férfi nemi hormon működését, csökkenti a libidót. Ez szó szerint meggátolhatja az erekciót.

A gyenge erekció sokféle problémára rámutathat, pszichikai jellegűeket pedig tovább erősít.

A potenciaproblémák a sérült párkapcsolat kifejezői is lehetnek. Ugyanakkor egy jól működő párkapcsolat is sérülhet ha a férfi már nem tud megfelelően teljesíteni az ágyban.

Ilyenkor tud segíteni az eromaxplus potencianövelő kapszula. Oldja a stresszt ,önbizalmat ad és biztos,hogy tudsz teljesíteni.

csak nalunk
potencianövelő kapszula eromaxplus

Tartósan alacsony ár:

6.990Ft25.990Ft

Eromax Plus® Potencianövelő potencianövelő kapszula rendelés Kezdő Csomag

Rendelj 1 doboz Eromax Plus® potencianövelő kapszulát kedvezményesen. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdő férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény az eromaxplus hatására.

1 dobozban 6 db kapszula 

A cikket írta: Nagy Attila az X-Zone Kft. alapítója és az EromaxPLUS potencianövelő kizárólagos forgalmazója.