1.Nemi vágy csökkenésének okai: Stressz

Vannak, akik sok dolgot tesznek jól, amikor mondják.. A munkahelyi, otthoni vagy kapcsolati stressz bárkinél megtörténhet. Megtanulják, hogyan kell kezelni azt egészséges módon. Sokat tehetsz azért magadnak, és egy tanácsadó vagy orvos is segíthet.

2.Nemi vágy csökkenésének okai: Partner problémák

Problémák a partnerével a legjobb ilyen csökkentheti szexuális nemi vágyat a partnerek között. A nők számára a szoros érzés a nemi vágy nagy része. Mindkét nem esetében figyeljen a veszekedések, a rossz kommunikáció, az unalom érzése vagy más bizalmi problémák miatt. Ha bonyolult, hogy visszatérjünk a normális életbe, lépj kapcsolatba a párok tanácsadójval.

3.Nemi vágy csökkenésének okai:Alkohol

Részeg partner a kanapén
Egy ital javíthat a szexuális életen da e ha túl sok, ellekezője is lehet.Ha sok alkoholt fogyasztasz zavarhatja a szexuális életed. Részeg is lehet a partnered kikapcsolása. Ha kevesebbet iszol, kevesebb problémát okoz.

4.Nemi vágy csökkenésének okai: Túl kevés alvás

Ha a szexuális vágyad csökken , talán nem alszol eleget.. Túl későn fekszel le? vagy túl korán kelsz? Van olyan alvási problémája, mint az álmatlanság? vagy olyan állapot, mint az alvási apnoe? Bármi, ami egy jó éjszakai pihenéshez vezethet,jó szexet okozhat.  Változtasd meg az alvási szokásaidat ugy hogy az kielégitő legyen. Ha ez nem segít, beszéljen orvosával.

5.Nemi vágy csökkenésének okai: Gyógyszeres kezelés

Egyes gyógyszerek csökkenthetik a vágyat. Ide tartoznak az ilyen típusú gyógyszerek egy része:

antidepresszánsok
Vérnyomás gyógyszerek
Születésgátló tabletták (néhány tanulmány linket mutat; mások nem)
kemoterápiás kezelés
HIV-ellenes gyógyszerek
A gyógyszerek vagy adagok cseréje segíthet – kérdezze meg orvosát, és soha ne hagyja abba a gyógyszert önmagában. Tájékoztassa kezelőorvosát is, ha a szexuális hajtás hamarosan megáll, miután megkezdte az új gyógyszert.

6.Nemi vágy csökkenésének okai: Szegény testkép

A szexi érzés könnyebb, ha szereted, hogy jól nézel ki. Foglalkozzon a teste elfogadásával, még ha van is mit formálni rajta,JPrtnerét dicsérje, milyen jól néz ki ez segiti az önbecsülést is,

Megoldást vagy csak egy kis extra erőt szertenél az eromaxplus segít Neked!

A cikket írta: Nagy Attila az X-Zone Kft. alapítója és az EromaxPLUS potencianövelő kizárólagos forgalmazója.