Elhidegülés? Szex, intimitás hiánya

Sok pár úgy gondolja, hogy a szexről nem kell beszélni, hisz része az életüknek. Őket nem fenyegeti az elhidegülés a párkapcsolatban. Rendszeres vagy rendszertelen időközönként, vágy, fittség, vagy éppen fáradtság függvényében élnek nemi életet. Ki, hogyan. De ez mégsem olyan egyszerű, mint azt sokan gondolják. 

Hisz nem mindenki vágyik ugyanarra, ugyanannyiszor, ugyanazzal, ugyanott és még sorolhatnám. Bizony ezeknek a különbségeknek a folyamatos megélése, feldolgozása, az elfogadásával való megküzdése párkapcsolati elhidegüléshez vezethet. 

De van megoldás rá, webáruházunk kínálata többek között erre a problémára épül fel. 

Mik a jelei az elhidegülésnek?

Legeslegelőször is fel kell ismerni az elhidegülésre utaló jeleket. Már nem ad jóéjt-puszit a kedvesének? Nem simogatják, cirógatják, érintik egymást? Nem viccelődik vele aranyosan? Esetleg mindenre azonnal ugrik, megsértődik a párja? Inkább másra szánja már az idejét, mint a párkapcsolatára? Egyre kevesebb alkalommal, esetleg teljesen megszűntek az együttlétek Önök között?

Nos, ezek bizony kifejezetten az elhidegülésre utaló jelek, melyeket sürgősen meg kell szüntetni. Az elhidegülés lehet lassú folyamat is, ahol apránként tűnnek el az intimitásra utaló momentumok, de akár rohamos, gyors tempóban is megjelenhet. Főként egy harmadik fél felbukkanása esetén.

csak nalunk
potencianövelő kapszula 2 doboz
Most kedvezményes áron:

13.990Ft

2 doboz EromaxPlus® potencianövelő kapszula Árkedvezmény + Ingyenes szállítás

Rendelj 2 doboz EromaxPlus® potencianövelő kapszulát kedvezményesen. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdő férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény a termék hatására.

1 dobozban 10 db kapszula

Hogyan fordítható vissza az elhidegülés a párkapcsolatban?

Ha felismerte ezeket a jeleket a jelenlegi helyzetében, akkor itt az ideje, hogy megtalálja a miérteket. Talán pont a libidócsökkenés okozta frusztráció vezetett el idáig? A férfierő hanyatlásával magabiztossága is egyenes arányban csökken, de potencianövelő készítények használatával javulás érhető el.

Akkor hogyan is tudja visszaépíteni a férfiasságába vetett önbizalmát?

Nos, íme pár tanács az elinduláshoz: 

 • Legyen türelmes és kitartó
 • Ne várjon azonnali visszaigazolást
 • Ne másokhoz mérje magát
 • Frissítse a megjelenését, frizuráját, ruhatárát
 • Legyen laza és humoros
 • Lepje meg a párját
 • Udvaroljon, dicsérjen, bókoljon, akár csak egy-két üzenetben naponta
 • Szervezzen programokat kettesben gyerekek nélkül
 • Meséljen a napjáról, ne kérdezgessen
 • Emlékezzen vissza, milyen vonzó is volt a párja, amikor megismerkedtek
 • Majd ezek után közelítsen figyelmesen a párjához az együttlétek előtt és közben

A fenti apró trükkök alkalmazásával bizonyosan újra fel tudja kelteni párjának az érdeklődését. 

szex és partnerkapcsolat

Hogyan térjen vissza a szenvedély a hálószobájába?

A szenvedély visszatérése a hálószobába sok pár számára fontos téma. Nagyon fontos az őszinte kommunikáció, amely segít megérteni mindkét fél vágyait és igényeit. Az újdonság bevezetése, mint például különféle szerepjátékok, új pozíciók kipróbálása vagy akár szexuális segédeszközök használata, izgalmat hozhat a mindennapokba. A közös romantikus programok, mint például egy hétvégi kiruccanás vagy egy gyertyafényes vacsora, szintén elősegíthetik az intimitást.

Amennyiben még mindig nem érzi késznek magát odalent, itt az ideje, hogy bevesse a nehéztüzérséget. Legyen őszinte és nyitott a partnerével. A bizalom és az őszinteség a kapcsolatok tartópillérei. Beszéljenek egymással a problémáikról, érzéseikről, vágyaikról. Ne féljen megélni a vágyait. 

A fizikai érintkezés növelése, például gyakori ölelések, csókok és masszázsok, mélyítheti a kapcsolatot. Fontos az is, hogy időt szánjunk egymásra, és ne hagyjuk, hogy a mindennapi stressz elnyomja a szenvedélyt. A szexuális fantáziák megosztása és azok közös felfedezése új dimenziókat nyithat meg a párkapcsolatban.

A lelki intimitás erősítése, például közös meditáció vagy mély beszélgetések, szintén fontos szerepet játszhat.

Ezen vágyak beteljesüléséhez lesznek a tökéletes segítőtársai az EromaxPlus természetes hatóanyagú potencianövelő termékei, amikkel garantáltan elkerülhető a hálószobában megjelenő elhidegült viszony. 

Azonnali eredmény mellékhatások nélkül a természetes összetevőknek köszönhetően. Segítségével újra lángra lobban és beköltözik a korábbi vágy a hitvesi ágyba.

Az elhidegülés a párkapcsolatban tehát visszafordítható, de talán mégis jobb megelőzni. Mert kemény munka, rengeteg energia lesz párjának visszahódítása. Ehhez nyújt Önnek természetes segítséget az EromaxPlus.

Ne hagyd ki!

Tekintsd meg megbízható potencianövelő készítményeinket

Nagy Attila- eromaxplus potencianovelo tabletta - X- Zone Kft.

Nagy Attila X-Zone Kft Ügyvezető

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát kezelést és nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM az X-Zone Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!  

https://www.linkedin.com/in/attilanagypotencyandsexexpert/

Potencianövelő csomagajánlatok:

csak nalunk
potencianövelő kapszula 2 doboz
Most kedvezményes áron:

13.990Ft

2 doboz EromaxPlus® potencianövelő kapszula Árkedvezmény + Ingyenes szállítás

Rendelj 2 doboz EromaxPlus® potencianövelő kapszulát kedvezményesen. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdő férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény a termék hatására.

1 dobozban 10 db kapszula

csak nalunk
potencianövelő kapszula 3 doboz
Most kedvezményes áron:

17.990Ft

3 doboz Eromax Plus® potencianövelő kapszula + Árkedvezmény + Ingyenes szállítás

Rendelj 3 doboz Eromax Plus® potencianövelő kapszulát kedvezményesen. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdő férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény a termék hatására.

1 dobozban 10 db kapszula

csak nalunk
eromaxplus 3doboz+ 1 késleltető ingyen
Most kedvezményes áron:

18.990Ft

3 doboz EromaxPlus® potencianövelő kapszula + Késleltető spray /JoyDrops®/ + Ingyenes szállítás

 

Rendelj 3 doboz EromaxPlus® potencianövelő kapszulát+ késleltető Spray-t /JoyDrops®/ kedvezményesen. 

A Joydrops® késleltető spray egy hatásos és hosszantartó formula!

Óvszerrel is használható!

Kis helyen elfér! 10ml – Körülbelül 20-25 alkalomra elegendő!