Előbb vagy utóbb mindenki használ szexuális segédeszközöket.Minden pár életében elérkezik az a pillanat, amikor úgy érzik: szükségük van valami pluszra. Ez picit olyan, mint egy torta, aminek minden egyes rétege intenzívebb ízélményhez vezet – mindjárt ki is fejtem, hogy mire is gondolok pontosan.

Mi köze van a szexuális segédeszköznek a tortához?

A párok először új pózokkal kísérleteznek, azonban egy idő után már ezek is megszokottá válnak, így egy újabb dologra van szükség, hogy feldobják a nemi életüket.

Ezután következik a “torta” következő rétege: a lightosabb értelemben vett szexuális segédeszközök. Ilyen például a szemmaszk, a plüss bilincs, esetleg egy-két szexi kiegészítő; mint például a combfix vagy néhány latex kiegészítő.

Persze az ember természetéből fakadóan kíváncsi, így fedezte fel a világot, a földrészeket; és ezért is igényli majd azt, hogy az évek múltával továbblépjen még egy szintet. (Legalábbis akkor, ha rendszeres, és változatos szexuális életet szeretne a párjával – márpedig ki ne szeretne?)

A torta harmadik rétege az olyan szexuális segédeszközök, amikkel már közvetlen módon stimulálhatjuk a nemi szerveket, például a vibrátor, péniszgyűrű satöbbi.

Milyen szexuális segédeszközök léteznek? 

A kezdetekben csupán néhány játékszer létezett, azonban ma már szinte megszámlálhatatlan kategória létezik. 

Szexjátékok nőknek

Nőként szinte az összes testrészed stimulálhatod, amivel egy egészen új szintre emelheted a gyönyört. A fent említett vibrátorokon kívül léteznek még:

  • dildók: ezek lehetnek kemény műanyagok, vagy szilikonból készült hímtagok is
  • csiklóigzatók: a klitorisz izgató játékok szinte pillanatok alatt a csúcsra repítenek
  • vibrációs tojások: ezeket a termékeket ténylegesen úgy kell elképzelni, mint a tojásokat. Hüvelybe helyezhetőek, és távirányítóval lehet őket ki- és bekapcsolni.
  • G-pont izgatók: a G-pont egy valóban létező, érzékeny pont (nem egy mítosz, ahogy sokan tévesen hiszik). Ez a pont a női hüvelyben található, a szeméremcsont mentén. A stimulációjával a nők igencsak erőteljes orgazmust élhetnek át.
  • anális kiegészítők: akik nem csak a hüvelyüket és/vagy a csiklójukat szeretnék izgatni, hanem kedvelik az anális szexet is, számtalan kiegészítőt találhatnak. 

A férfiak sem maradnak ki a jóból

Természetesen nem csak a hölgyek használhatnak izgató eszközöket: a férfiak számára is rengeteg játékszer található a neten.A szexuális segédeszközök piaca egyre bővül.

 • művagina, műánusz, műszáj: ami a nőknél a vibrátor, az a férfiak esetében a művagina és az egyéb, örömszerzéshez használt testrészek szilikon változata. A precíz mérnöki munkának köszönhetően ezek általában közel ugyanazt az érzést adják, mintha igazi lenne.
 • péniszgyűrű: a péniszgyűrű segítségével tartósabb erekció érhető el, és elősegíti a nagyobb orgazmust. Léteznek vibrációs péniszgyűrűk is, amik egy kis plusz “fűszert” adnak a szexuális együttlétnek.
 • péniszpumpa: a férfiak az erekciós problémák leküzdésére használják. A péniszpumpa ugyanis egy vákuumot képez, így a vér a hímvesszőbe tódul, és tartós erekció érhető el.
 • prosztata izgatók: a prosztatát a férfiak G-pontjának tartják. Ez a pont az ánuszban található, és a stimulálásával nagyobb orgazmus érhető el. Az izgató játékszerek nagyon hasonlítanak a női vibrátorokhoz, ezek azonban úgy lettek kialakítva, hogy pontosan a prosztatát kényeztessék.

Egyéb kellékek 

Léteznek egyéb játékszerek is, amiket a párok egymás (fel)izgatására használhatnak. Ilyen például a BDSM-körökben ismert szájpecek, korbács vagy bilincs. (Ha nem tudnád, mi az a BDSM, itt olvashat róla bővebben.)

Ezenkívül vannak olyan sikosítók, masszázsolajok, amik bizsergető vagy épp zsibbasztó hatásúak. Ezek a kis kellékek pedig új dimenziót nyithatnak a szexben.

Hogyan dobják fel a játékszerek szexuális életünket?

Ahhoz, hogy megéljétek ezeket a közös szexuális fantáziákat, három dologra van szükség: 

 • bizalomra,
 • nyitottságra, 
 • és kommunikációra.

Ahogyan már többször is megírtuk, a legtöbb problémát ez utóbbi, vagyis a kommunikáció jelenti. Ha problémátok van a szexuális életetekkel, próbáljatok meg leülni, és őszintén beszélni egymásnak a vágyaitokról, fantáziáitokról. Ne féljetek a másik válaszától, hiszen már x ideje egy pár vagytok, és biztosan ismeritek egymást annyira, hogy a másik ne lepődjön meg.

Nem is gondolnád: Egyébként gyakran az is előfordul a párok között, hogy teljesen azonos fantáziáik vannak (például mindketten szeretnék kipróbálni a kikötözést), de nem merik elmondani a másiknak.

Nincs tehát új a nap alatt, az emberi kapcsolatokban az őszinte kommunikáció a legfontosabb. A párkapcsolatok többsége éppen ennek hiányán csúszik el. Hiszen sokan úgy gondolják, hogy könnyebb a másikat megcsalni, mint a másik szemébe nézni és elmondani neki őszintén mit éreznek, mire vágynak. (Ha ezt nem hiszed, gondolj csak bele, hány ismerősöd, rokonod van, aki elvált.)

Ha pedig olyan fantáziád lenne, amiről a partnered hallani sem akar, akkor fogadd el az akaratát, és keressetek másik vágyat, amit közösen megélhettek.

Végezetül pedig jöjjön néhány fura érdekesség a szexjátékszerekről, amiket biztosan nem tudtál.

Érdekes tények a szexuális segédeszközökről

 • A legöregebb vibrátor több mint 28.000 éves, és egy német barlangban találták meg
 • Az orvosok a vibrátort a hisztéria ellenszereként alkalmazták a 19. században…
 • … mielőtt azonban ez megtörtént volna, kézzel masszírozták a női nemi szervet, amihez olajat használtak
 • A vibrátor szinte az első “háztartási készülék” volt, amit elektromossá tettek, közvetlenül a kávéfőző, a varrógép és a porszívó után.
 • Texas államban több mint hat vibrátort illegális birtokolni
 • Minden harmadik amerikai nőnek van vibrátora (a magyar nőkről nincs ilyen adat)
 • A világ legdrágább dildója 55 ezer dollárba (mostani árfolyamon kb. 17,5 millió forintba) kerül, fehéraranyból készült, és mintegy 117 gyémánt díszíti.

Egy olyan szexuális segédeszköz mint az eromaxplus, is tud segíteni,hogy a szexuális életed kiteljesedjen.Gyors erekciót érhetsz el vele, mellékhatás nélkül.Ha az erekció tartós akkor már jöhetnek a szexuális játékok és nem fogsz kudarcot vallani.

Szexuális játékoknál is kell erős potencia..

Az eromaxplus potenciatabletta segíthet!

A cikket írta: Nagy Attila az X-Zone Kft. alapítója és az EromaxPLUS potencianövelő kizárólagos forgalmazója.

https://www.linkedin.com/in/attilanagypotencyandsexexpert/

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát,kezelést és nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM az X-Zone Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!