Potenciaprobléma? Módszerek, hogyan lehet erősebbé tenni a potenciát.

A férfiak férfi 20-30% -ánál jelentkezik valamilyen potenciaprobléma. Van akinél időszakos, vagy csak egy alkalmas volt , valakinél állandósodik a probléma.

Minél idősebb az ember, annál nagyobb az arány azoknál a férfiaknál, akik impotensek vagy tartós potencia problémákkal küzdenek.

A merevedési zavar általában nem gyógyíthatatlan állapot, odafigyeléssel megelőzhető vagy kiküszöbölhető.
A potenciazavaroknak különböző orvosi és pszichológiai okai lehetnek.

Potencia problémák és gyakori okai:
A potenciaproblémákkal küzdő személyeknek először tisztában kell lenniük a lehetséges okokkal.

Orvosi / organikus okok
Pszichológiai okok

Ha növelni szeretné a libidóját, akkor elsősorban és egy orvos megalapozott diagnózisára van szüksége, mivel a lehetséges szerves okok túl sokoldalúak ahhoz, hogy egy laikus ember megítélje őket.

A potenciát befolyásoló fizikai betegségekre példa a cukorbetegség és a magas vérnyomás, valamint a súlyos túlsúly vagy idegrendszeri károsodások is lehetnek kiváltó okok.

Ennek oka lehet a férfi hormon hiánya – különösen idősebb korban -, valamint az erős gyógyszerek bevétele. A balesetek korábbi sérülései szintén szerepelnek a listán. Bár sokan nem akarnak hiszik el, az alkohol, a drog és a dohányzás szintén csökkentik a potenciát.

Pszichológiai okok lehetnek :
Munkahelyi,szakmai és a stressz, a kapcsolatproblémák,és a depresszió lehetnek a leggyakoribb okok.

A legrosszabb esetben ez több tényező kombinációja, amelyek követik egymást, mivel a mentális egészségügyi problémák gyakran olyan szerves szenvedés következtében merülnek fel, amely idővel lassan, de folyamatosan növekszik.

A lényeg ezeket az okokat meg kell szüntetni vagy csökkenteni. A jó szexuális élet adja az élet minőségét.
Az erekciós problémák nemcsak kellemetlenek, hanem tartósan befolyásolhatják az életminőséget párkapcsolatunkat, tehát ha szeretnél javítani a szexuális életeden tegyél érte.
Az eromax természetes potencianövelő, segíthet Neked elérni a tökéletes erekciót és nem lesz gond az ágyban ha teljesíteni kell.

A cikket írta: Nagy Attila az X-Zone Kft. alapítója és az EromaxPLUS potencianövelő kizárólagos forgalmazója.