A jó szexet nehéz definiálni, hiszen mindenki számára mást jelent. A nőknek gyengédségre, ölelésre és kémiára van szüksége, a férfiak pedig előnyben részesítik a gyorsabb, erőteljes kielégülést. 

Egy párkapcsolatban azonban nagyon fontos, hogy megtaláljátok a közös pontokat és egymásra hangolódjatok. Ez persze nem mindig megy egyik pillanatról a másikra: vannak, akik már az első pillanattól kezdve egy húron pendülnek, másoknak pedig több időre van szükségük, amíg összecsiszolódnak.

A cikkel nem az a célunk, hogy megmondjuk mi jó, és mi nem jó – hiszen nem tudjuk, neked vagy épp a partnerednek milyen vágyai, fantáziai vannak. Inkább csak egy általános útmutatót szeretnénk nyújtani, ami ötleteket adhat a szexuális életetek fellendítéséhez.

Jó szex – a nők szerint

A nők számára a jó szex sokkal inkább szól az egymásra hangolódásról, a kémiáról és az intimitástól, mintsem az orgazmus kergetéséről. A kutatások szerint a férfiak 95%-a élvez el rendszeresen, míg a nők csupán 65%-a. Persze ez nem azt jelenti, hogy a nőknek ne lenne fontos az orgazmus – de ez sokkal inkább az aktus megkoronázása.

Azt már tudjuk, hogy a jó szex, gátlástalan és mocskos – és mindkét fél örömére szolgál. De mik azok a szexuális fantáziák, amik valójában felpörgetik a nőket?

A nők gyakran fantáziálnak arról, hogy a saját nemükkel szexelnek.

Gyakori szexuális fantáziák

Érdemes megjegyezni, hogy a fantázia nem jelenti feltétlenül azt, hogy a valóságba is sikerül átültetni. Sok esetben ugyanis a fantázia csak egy vágyálom marad. Ennek leggyakoribb oka a félelem: az, hogy miképp reagál erre a partner, vagy hogy elég bátor-e ahhoz, hogy bevállalja. 

És hogy mik ezek a gyakori vágyak? 

 • Szex azonos neművel

Nagyon sok (heteroszexuális) nő fantáziál arról, hogy egy másik lánnyal szexel. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy biszexuális vagy leszbikus lenne, inkább csak a kíváncsiság hajtja. Vajon milyen lehet összesimulni egy másik puha, bársonyos testtel? Vajon jobban tudja, mit akarok, mint egy férfi?

 • Kiszolgáltatottság

A nők fantáziájában a férfi, mint domináns fél jelenik meg. Éppen ezért gyakori fantázia, hogy ő behódol az erősebbik nem akaratának. Ez megjelenhet akár úgy is, mint szexuális erőszak (itt természetesen szó sincs valódi erőszakról, csak szerepjátékról), vagy épp a kikötözés. 

 • Édes hármas

A nők gyakran fantáziálnak arról, hogy egyszerre két férfival legyenek együtt, vagy a partnerükkel bevonjanak egy harmadik lányt is a kalandba. 

 • Gruppen

Ugyancsak gyakori vágyálom az, hogy mindenki összegabalyodik mindenkivel a szex során. Itt a nők ugyanis gátlástalanul megélhetik a vágyaikat, és még inkább extatikus állapotba kerülhetnek.

A fantáziák megvalósítása helyett sokan próbálják inkább a különféle pozíciókat váltakozva feldobni a szexet.

Itt vannak a nők kedvenc pozíciói

Általánosságban elmondhatjuk, hogy a legtöbb nő a hagyományos pozitúrákat részesíti előnyben. 

 • Misszionárius póz

Az egyik abszolút kedvenc, a misszionárius pozíció, több szempontból kifolyólag. Itt ugyanis megvalósul minden, ami a nők számára a nagybetűs SZEX-et jelenti: egymáshoz simuló test, szemkontaktus, és csókolózás. Ráadásul a pénisz sokkal jobban stimulálja a G-pontot, mint bármelyik más pózban.

 • Lovaglós póz

Ebben a helyzetben a nő van felül, és ő diktálja a tempót, a behatolást és a stimuláció mértékét. Így megszerezheti a domináns szerepet, és kedvére irányíthatja a férfit.

 • Kutyapóz

Ebben a pózban a férfi hátulról hatol be a nőbe, miközben négykézlábra ereszkedik. Itt leginkább a férfi dominál, ő szabja meg a tempót és azt, hogy mennyire hatol be. Egyszerű póz, de rendkívül sokféleképpen lehet csinálni – és pont ez adja meg a varázsát.

A nők számára tehát ilyen a jó szex. De vajon a férfiak is így gondolják? 

Ilyen a jó szex a férfi szemszögéből

Sok férfi nem szereti a hosszas előjátékot, a csókolózást és a simogatást. Pedig, ha jól csinálják, mindkét nemet rendkívül fel tudja húzni – és egy egészen új perspektíva nyílik meg a szex terén.

Sajnos a pornókban rengeteg olyan videót látni, ahol mindenféle előjáték nélkül hatolnak be a nőkbe. Éppen ezért a netes pornón felnövekedett, új generáció számára már ez lehet a követendő példa – pedig a valóság nem is állhatna távolabb ennél.

Férfi fantáziák

A pornót egyébként nem véletlenül hoztuk fel, hiszen a férfiak fantáziáját nagyban befolyásolják a filmek: szinte mindent ki akarnak próbálni, amit a képernyőn látnak. 

 • Orális szex

Régebben elég nagy tabunak számított a szájjal történő kényeztetés, de ma már széles körben gyakorolják – és sok esetben az előjáték része. Van, aki szerint a jó szex elképzelhetetlen orál nélkül – de van, aki szerint nem annyira fontos.

 • Anális szex

A női fenék még a mai napig is sok partnerkapcsolatban tabu: talán éppen ezért vágyik erre a férfiak többsége. A hátsó bejárat – megfelelő előkészítés, kellő bizalom és kölcsönös beleegyezés nélkül nagy fájdalommal is járhat. Azonban, ha mindkét fél nyitott rá, érdemes megpróbálkozni vele, hiszen a férfi számára egy egészen újszerű élményt nyújt, a nőnek pedig a gyönyör új kapuit nyithatja meg.

 • Hármasban

A nőkhöz hasonlóan a férfiak is gyakran fantáziálnak arról, hogy hármasban próbálják ki. A többségük azonban inkább a 2 nő, 1 férfi felállást preferálja.

 • Alá-fölé rendeltség

Habár a macsóság miatt sok férfi nem szívesen vallja be, de néha szeretné átengedni a nőnek a gyeplőt, hogy kiélje rajta a szexuális vágyait. Ugyanakkor vannak, akik épp ellenkezőleg gondolkoznak és a másik oldalt szeretnék megtapasztalni: azt, hogy milyen uralkodni a nő felett.

Ezek a legkedveltebb pozitúrák a férfiak szerint

Ebben a tekintetben nincs nagy különbség, a nők és férfiak között, csak a sorrendben. 

 • A férfiak kedvenc szexpóza ugyanis a kutyapóz
 • A második helyen ugyanúgy a lovagló póz végzett
 • Míg a misszionárius pozíció a harmadik

Beszéljetek és játsszatok!

Ezek a leggyakoribb női és férfi szexfantáziák, de ez nem azt jelenti, hogyha te másra vágysz, az baj – vagy nem normális. Szokás mondani, hogy minden normális, ami két ember közös örömére történik.

Sokan persze félik megbeszélni a partnerrel a szexuális vágyakat – talán azért, mert tartanak attól, hogy perverznek bélyegzik őket, vagy a másik fél féltékeny lesz. Ha igazán őszinte kapcsolatban éltek, de valahogy ez a téma mégsem megy, igyatok meg egy-két pohár bort vagy sört és próbáljátok meg picit fesztelenebbül megbeszélni a témát.

Ki tudja, lehet, hogy pont ugyanazt akarjátok, csak féltek megosztani a másikkal! 

Ha pedig már kissé ellaposodott a szexuális életetek, próbáljátok meg szerepjátékkal (például szexi ruhákkal, bugyikkal) vagy épp segédeszközökkel feldobni. Sok esetben már ezek is nagyon sokat segítenek.

Mitől lesz jó a szex?

Az eromaxplus potenciatabletta segíthet!

A cikket írta: Nagy Attila az X-Zone Kft. alapítója és az EromaxPLUS potencianövelő kizárólagos forgalmazója.

https://www.linkedin.com/in/attilanagypotencyandsexexpert/

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát,kezelést és nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM az X-Zone Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!