Az impotencia a férfiak szexuális és nemi életében fennálló rendellenesség.

Az erekció elérésének nehézségeivel vagy elérhetetlenségével párosul.Ez elsõsorban férfiaknál elõforduló komplikáció. Komoly nehézség lehet férfiaknál.

Az impotencia nagymértékben befolyásolja a férfiak szexuális életének minõségét. Komoly probléma lehet az is, hogy a férfiaknak csak kis százalékkal próbálja megoldani ezt a nem kívánt rendellenességet.

TIPP: Ha gyors megoldást keresel, használd a potencianövelő tabletta eromaxplust! A hatás 30 percen belül érzékelhető. Mellékhatás nélkül!  Rendeld meg itt!

Tartalomjegyzék:

1 Mi az impotencia?
Impotencia és ismertetõjelei
3 Mi okozhatja az Impotenciát?
4 Impotencia elemzése
5 Az impotencia javítása és megelõzése
6 Gyakran feltett kérdések az impotenciáról
7 Van megoldás az Impotenciára?
8 Egy termék ami megoldást nyújthat.

 

Az impotencia látható jelei arra is utalhatnak,hogy a férfi nem képes az erekcióra és nem képes a szexuális együttlétre a párjával.Tehát az embernek nem lehet gyermeke vagy képtelen a közösülésre, akkor elmondhatjuk hogy az impotencia stádiumában van. Ennek többféle formája lehetséges.

Ennek okai lehetnek:

Erekciós problémák, vagy ha a spermiumképzés a férfiban nem jön létre, A spermaszám kevés vagy nem jó minõségû.

Elmondhatjuk tehát, hogy az impotencia nagyban kötõdik a szexuális élet minõségéhez. Az impotenciának számos verziója létezik. Van amikor az orgazmus el nem érésérvel vagy az ejakulációval van összefüggésben. De mi inkább koncentráljunk az erekcióra és a sperma mennyiségének és minõségének növelésére.

Az impotencia úgymond testvére a potencia ami a következõ dolgokat jelenti:

Akinek egészséges a potenciálja és a libidója akkor ez nagyban elõsegíti az erekciót és annak gyors kialakulását. Az erekció minden probléma nélkül megvalósítható szexuális ingerléssel.

A szexuális aktus végén, hogyha az ejakuláció rendben megtörténik illetve a spermák száma is megfelelõ mennyiségû és minõségû akkor a férfi meg tudja termékenyíteni a Nõt.

merevedési zavar leküzdése a potencianövelés érdekébenAz impotencia javítása érdekében mindenekelõtt azt tudnia kell minden férfinak hogy ez nem lesz egyszerû. Ezt egy hosszútávú terv végrehajtásával lehet megoldani. Az impotenciával kapcsolatban meg kell említenünk, hogy akkor beszélünk errõl ha a fent említett problémák megismétlõdnek és nem csak egyszer egyszer történnek meg. Lehet átmeneti impotenciáról is beszélni. Ilyenkor negatív hatások érik az embert ami ezt kiválthatja.

Impotencia elõfordulása fiatal korban:

A legtöbb ember úgy gondolja hogy az impotencia és a libidó szintjének csökkenése csak idõsebb férfiakat érinthet. Sajnos mai rohanó világunkban már modern kori betegségek közé lehet sorolni az impotenciát fiatalkorban. Ennek többfajta okai lehetnek.

Az impotencia ismertetõjelei:

Sokan leegyszerûsítik úgy, ha valakinek erekciós problémái vannak az már impotensnek tekinthetõ. De ez nem igaz!
A probléma sokkal komoly bonyolultabb is lehet. A legjellemzõbb ismertetõ jelek a következõek lehetnek:

– Lassú ,nehézkes erekció / túl hosszú ideig tart amíg létrejön illetve ha bekövetkezik nagyon rövid ideig tart/

– Ha sikerül is elérni egy jobb erekciót az nem tartható fenn illetve a hüvelybe történõ behatoláskor gyengül.

– A termékenységrõl is lehet beszélni, ha valakinek problémája van az ejakulációval és nem lehet születendõ utódja azt is az impotencia rendellenességei közé sorolhatjuk.

Potencianövelő tabletta, ami működik

Ha gyors megoldást keresel, használd a potencianövelő tabletta eromaxplust! A hatás 30 percen belül érzékelhető. Mellékhatás nélkül!

Az impotencia okai a következõek lehetnek :

Az impotencia általában szervi eredetû problémával indul. De más okai is lehetnek. Ha valaki rendszeresen dohányzik vagy rendszeresen fogyaszt alkoholt, cukorbetegségben szenved, vagy olyan gyógyszereket szed aminek mellékhatása lehet az impotencia, akkor ezek is kiváltó okok lehetnek.
Sajnos a mai világunkban már a fiataloknál is elõfordulhat impotencia, nemcsak az idõsebb férfiak

Az impotenciát leggyakrabban leggyakrabban befolyásoló tényezõk:

– Helytelen életmód
– Túlzott alkoholfogyasztás
– Egészségtelen táplálkozás
– Alváshiány a
– Helytelen életmód
– Dohányzás
– Gyógyszerek /mellékhatása lehet az impotencia/

Ezek mind a sterilitást/gyermeknemzésre alkalmatlan/ és impotenciát okozó tényezők lehetnek.

Nagyon sok vényköteles gyógyszer mellékhatása okozhat erekciós problémát. Ilyenek lehetnek például a vérnyomáscsökkentõ gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, prosztata kezelésére alkalmazott tabletták.

– Baleset okozta vagy mûtét következménye is lehet az impotencia. Ezek okozhatnak átmeneti – idõleges vagy tartós impotenciát.

– Az emberrel veleszületett rendellenességek amit nagyon nehéz befolyásolni. A pénisz alakja vagy mérete vagy termékenységi problémái már a születésétõl fogva okozhat rendellenességet.

– A szív és érrendszeri betegségek és egyéb okozói lehetnek az impotenciának. A szív állapota, az erek minõsége, összefoglalva a véráramlás nagyon fontos, hogy az impotencia ne alakuljon ki. A cukorbetegség nagyban hozzájárulhat az impotencia kalakulásához.

– Vannak a pszichológiai tényezõk is, ezek mai világunkban egyre gyakrabban fordulnak elõ. A stressz, munkahelyi problémák a partnerkapcsolati problémák is okozhatnak szintén idõleges vagy akár tartós impotenciát.

Az impotencia meghatározása orvos által:

Az impotencia megállapításához nem elegendõ csupán hogy a tüneteket vesszük figyelembe. Bár szexuális aktus közben ezeket a tüneteket nagyon hamar észrevesszük, de ha átfogó vizsgálatnak vetetjük magunkat alá, akkor tudjuk meg mi is az oka a problémánknak.

Ha orvoshoz impotenciavizsgálatra megyünk akkor:

– Fiziológiai vizsgálatok lehetségesek / itt a prosztatát és a külsõ nemi szervek állapotát nézik meg/
– Laboratóriumi vizsgálatok /megmérik a vércukor szintjét illetve a hormon szintet/
– Speciális diagnosztikai tesztek /ilyenkor az éjszakai erekciót próbálják kimutatni és a merevedési probléma valós vagy valótlan sárgára mutató teszt/
Ezeket a vizsgálatokat az orvos rendelheti meg, ami a konkrét probléma meghatározására szolgál.

Impotencia vizsgálata öndiagnosztikával:

Ha az öndiagnosztikát választod az impotencia meghatározásahoz akkor tudni kell a pontos okát a rendellenességnek. Általában az impotencia meghatározását nem lehet orvos nélkül végezni.

Az impotencia problémájának megoldása:

tudta?Az életmód megváltoztatása az egyik lehetséges megoldás. Ilyenkor a helyes táplálkozás, a rendszeres testmozgás vagy edzés, gyümölcsök, zöldségek fogyasztása, dohányzás és káros szenvedélyek abbahagyása.
Ez természetesen egy hosszútávú folyamat amit állandóan fenn kell tartani az egészséges erekció és potencia megtertásához.

Impotenciához kapcsolódó betegségek kezelése:

Ha az orvosi diagnózis azt mutatja hogy problémád van az erekcióval vagy potenciaproblémád van, akkor ezek mögött másik betegségek is jelentkezhetnek. Ha azoknak a kezelésére összpontosítasz akkor az eredmény nem maradhat el.
– Magas vérnyomás
– Magas vércukorszint
– Alacsony tesztoszteronszint
– Prosztataproblémák /gyulladás, megnagyobbodás/

Ezen problémák megoldása javíthatja az ember potencia problémáinak megoldását.

Ha a potenciaproblémákat természetes úton szeretnéd megoldani akkor kipróbálhat különbözõ gyógynövényes készítményeket is, amelyeknek összetevõi az erekció és a libidó megnövelésére fókuszálnak.
Ezeket az természetes alapanyagokat már évezredek óta használják a nemi vágy növelésére. Ilyen termék az EromaxPlus potencianövelõ tabletta is.

Ismétlõdõ kérdések az impotenciával kapcsolatban:

Milyen férfiakat érinthet az impotencia?

Egy tanulmány kimutatta hogy 200 millió férfi szenved impotenciától világszerte. Ez a szám sajnos egyre csak nõ.Aki stresszes életmódot folytat, dohányzik, mozgásszegény az életmódja annál természetesen hamarabb kilakulhatnak erekciós problémák.

Melyik korosztályban a leggyakoribb?

Már az 45-50 év közötti férfiaknál is gyakori. Akik gyakran stresszben élnek illetve káros szenvedély and használnak azok a legveszélyeztetettebb.

Megoldható-e mindenki számára az impotencia kérdése?

Ha nem szervi eredetû a probléma akkor általában igen,meg lehet oldani ezt rendellenességet. Legfontosabb, hogy állapítsuk meg hogy mi a probléma derítsük ki az okokat és próbáljuk megszüntetni õket.

Van e olyan termék ami segíthet?

Igen, az EromaxPlus® természetes hatóanyagtartalmú potencianövelõ tablettával a potencia gondokat nyugodtan elfelejtheted! Elõsegíti az erekciót, növeli az állóképességet, fokozza a Libidót és a szexuális étvágyat.

A benne található természetes hatóanyagok és afrodiziákumok, amelyeknek segítik ezt a potencianövelõ terméket a hatás elérésében. Mind az erekció és a libidó vagy a spermmaszám növelése szempontjából elõnyös lehet.Nézd meg itt.

Potencianövelő tabletta, ami működik

Ha gyors megoldást keresel, használd a potencianövelő tabletta eromaxplust! A hatás 30 percen belül érzékelhető. Mellékhatás nélkül!