Potencianövelő kapszula Stronger® 10db

6.990Ft

Stronger® Potencianövelő Kapszula

A Stronger® Potencianövelő Kapszula egy hatékony és természetes választás azoknak, akik szeretnék javítani szexuális teljesítményüket és növelni potenciájukat. Ez a speciális formulával kifejlesztett étrend-kiegészítő a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza, amelyek támogatják az egészséges szexuális funkciókat erős erekciót eredményez.

Szexuális együttlét előtt fél órával 1 kapszulát kell bevenni, és nem kell aggódnod az erekciód miatt.

A szállítási költség  2 doboztól ingyenes! Vagy más termékkel összekapcsolva 10000Ft felett a szállítás ingyenes.

A Stronger® Potencianövelő Kapszula számos fontos összetevőt tartalmaz, amelyek együttesen segítenek fokozni a libidót és támogatják a véráramlást az intim területeken. Az alábbiakban felsoroljuk a fő összetevőket és azok előnyeit:

Ginko Biloba: A Ginko Biloba egy növényi összetevő, amely hozzájárulhat a véráramlás javításához és az erek kitágításához. Ez segíthet fokozni az erekció erejét és időtartamát.

L-karnitin: segíthet javítani az általános teljesítményt és energiaszintet, ami fontos szempont lehet a szexuális aktivitás során. Emellett elősegítheti a vérkeringést és az ereket tágító hatást gyakorolhat, ami segíthet az erekció minőségének és időtartamának javításában.

Cink: A cink elengedhetetlen ásványi anyag a szervezet számára, amely kulcsfontosságú szerepet játszik a szexuális egészségben és hormonális egyensúlyban. Segít növelni a sperma minőségét és termelését, valamint javítja a libidót.

Magnézium: A magnézium fontos ásványi anyag, amely hozzájárul az idegrendszer és az izmok megfelelő működéséhez. Ezáltal segít csökkenteni a stresszt és növeli az energiaszintet, ami javíthatja a szexuális teljesítményt.

B1, B6, B12 vitaminok: Ezek a B-vitaminok szintén fontos szerepet játszanak a szervezet energiatermelő folyamataiban. Segítenek fenntartani az idegrendszer egészségét és javítják az általános vitalitást.

C-vitamin: A C-vitamin erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek megvédeni a sejteket a káros szabad gyökök ellen. Ezenkívül támogatja az immunrendszert és az egészséges vérkeringést.

Szelén: A szelén egy ásványi anyag, amely antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik és szerepet játszik a spermiumok egészségének fenntartásában. Támogatja a sperma termelődésének mennyiségét is.

A Stronger® Potencianövelő Kapszula összetevői együttműködnek, hogy javítsák a szexuális teljesítményt és növeljék a potenciát. A cink és a szelén segítik a normális spermatermelést és javítják a sperma minőségét. A magnézium és a B-vitaminok energiát biztosítanak, csökkentik a stresszt és segítenek fenntartani az idegrendszer egészségét. A Ginko Biloba elősegíti a véráramlást, ami javítja az erekció minőségét és időtartamát. A C-vitamin pedig antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni a sejteket a káros hatásoktól.Az L-Karnitin segíti a véráramlást igy támogatja az erekció létrejöttét.

A Stronger® Potencianövelő Kapszula fogyasztása egyszerű. Szexuális együttlét előtt egy fél órával 1 kapszulát kell bevenni, vízzel lenyelve. Az optimális eredmények elérése érdekében ajánlott a rendszeres használat és a gyártó által javasolt adagolás betartása.

A Stronger® Potencianövelő Kapszula egy olyan termék, amely összetevőinek kombinációja révén támogatja a szexuális egészséget és potenciát.