Szex nagyon népszerű volt mindig. Az emberek szeretik csinálni fiatalon vagy érettebb korban, de időskorban is ugyanúgy vágynak rá.

Egyesek különféle helyeken, különböző időpontokban és szokatlan pozitúrákba csinálják, míg mások szigorúan ágyban, otthon és csak este. Van aki folyton kísérletezik, váltogatja a partnerét, mások megmaradnak a jól bevált módszernél és az állandó partnerrel.Használhatunk segédeszközöket, bár nem mindenki szereti, egyesek meg kifelyezetten idegenkednek tőle. Nem vagyunk egyformák, azonban akárhogy is csináljuk, idővel unalmassá válhatnak a hétköznapok, ami a szexualitásunkra is kihatással lehet.

Szexuális élet javítása:

Dobjuk hát fel a szexuális életünket pár apró újdonsággal, hogy kizökkentsük magunkat a hétköznapok fásultságából. Cseréld ki az ágyat, a kanapét, a padlót vagy az asztalt más felületekre, és élvezd az új izgalmakat…

Felizgat vagy leblokkol a nyilvánosság előtti szex?

Persze nem szó szerint a nyilvános szexről beszélek, az közszeméremsértésnek minősül és súlyos büntetéssel járhat. Van akit felizgat, de van akinél fordítva történik, leblokkol. A nők ezt még akár el is titkolhatják partnerük elől, de ha a férfierő kudarcot mond… Ezért mindenképpen beszéljétek meg a dolgot, nem szabad ráerőltetni a partnerre az új szituációt…

 

Tippek nem szobai szexhez:

Próbáltad már? Szex az erkélyen vagy a kertben? A házad része, de nincs bent a négy fal között, nem éppen nyilvánosság, de megvan az esély, hogy észrevesz a szomszéd.

Erdő-mező? Nagyon jó ötlet , menjetek el kirándulni, sétálni és ha már ott vagytok, miért ne férne bele egy kis móka? Ha nem szereted állva, le tudtok ülni, vagy vigyetek magatokkal egy piknik-pokrócot.
Másszatok fel egy magaslesre, ha vannak falai, jobban nekivetkőzhettek, bár nem olyan kényelmes mint az ágy, de garantáltan kiereszthetitek a hangotokat, ha egy eldugottabb magaslest találtok. De ha mégis arra téved valaki, garantáltan irányt vált, hogy ne zavarjon.

Éjszakai romantikus séta nyáron egy parkba…. A parkban találhattok eldugott részeket és megfelelő ülőalkalmatosságot, vagy állva, fának dőlve is csinálhatjátok. Persze nem érdemes húzni az időt hosszas előjátékkal és a pőrére vetkőzéssel…

Szokatlan helyek listája szexhez:

Például egy öltözőben ki csináltad már? Itt nem csak a klasszikus fitness-terem, uszoda vagy munkahelyi öltözőt értem. Ott vannak a próbafülkék is. Persze ha nem éppen eldugott, vagy túl forgalmas, akkor vigyázzatok a hangerőre és elégedjetek meg egy gyors menettel, de szerencsére e kameráktól nem kell tartani…

Surranjatok be egy építkezésre, este egy iskola udvarára.
Próbáltad már a szexet mosógépen? Állítólag a szokatlan mozgások és rezgések fokozhatják az élvezetet ha közben megy a mosógép.

Forró és nedves előjáték? Forró és nedves helyszín!

Ha bírod a forróságot és a párás levegőt, akár egy nem túl magas hőfokú szaunában is szexelhettek. Persze ha elég fittek és egészségesek vagytok, hiszen a szaunázás már eleve megterheli a szervezetet, ehhez az ütemes testmozgás még plusz feladatot ad a szívnek és a keringésnek.

Romantikus nyaraláson vagytok víz közelben? Ott a víz! Ha elég nagy a tér, miért ne lehetne szeretkezni a vízben? Persze csak ha elég meleg a víz, ugyanis a hideg vízben sokat kell dolgozni a megfelelő férfierő érdekében. De ha tervezett szexről van szó, akkor akár potencianövelő tabletta beszerzésével elkerülhető ez a nem túl kellemez közjáték és bátran élvezhetitek a víz nyújtotta könnyedséget.

Szexuális újítások az ágyban:

Ha előítéleteid vannak az új, szokatlan helyekkel kapcsolatban, akkor éleszd újjá a berögzült ágyjeleneteket. Keressetek új pózokat, az előjátékot kezdhetitek azzal, hogy kamasutra-ban kutakodtok egy kicsit.

Nézz utánna és próbáljátok ki a tantra szexet, vagy vessetek be újfajta segédeszközöket. Ha valaki szégyelli ezeket személyesen megvenni egy szex-shop-ban, akkor ott az internet. Ma már egyszerűen és könnyen beszerezhetőek ezek a játékszerek,potencianövelő és úgy küldik őket, hogy semmi nem utal a csomag tartalmára.

Tippek a potencia javításához:

Esszenciális afrodiziákumok illatos vagy masszázsolajok, romantikus vacsora, vagy egy könnyő erotikus film nézése előjátékként szintén csodákat művelhet.
Lepje meg partnerét a jobb teljesítményével, melyet elérhet potencianövelő tablettával is, ami javítja az erekciót.