Potenciazavar vagy impotencián azt értjük,hogy a közösülés alkalmával férfi hímvessző nem merevedik meg és bevezetés a hüvelybe nehezen, illetve nem lehetséges.

A férfi nemzőképességének azonban más okai is lehetnek. Erről itt beszéltünk. Lehet találkozni természetesen olyan esetekkel is, amelyeknél az erekció bekövetkezik csak a szexuális aktus alkalmával okozhat és okoz némi problémát az erekció elérése. Ebben az esetben részleges impotenciáról beszélünk.

Potenciazavarok fajtái a következőek lehetnek:

Csökkent nemi vágy:

Csökkenhet a férfi nemi élet utáni vágya. Először hetente egy alkalommal majd havonta egyre kevesebbszer akarja a szexuális kapcsolatot.De erőlteti sokszor a férfi, hogy partnere előtt bizonyítsa a férfiasságát, végül a szexuális vágya együtt a merevedési képesség is megszűnik. De az is lehet hogy csak a megszokott partnerrel áll fenn ez a probléma.

– A szexuális vágy bagy libidó fennáll de a merevedés nem teljesen százszázalékos. Előfordulhat, hogy amennyiben a partner segítségével nagy nehezen sikerül a hímvesszőt bevezetni a hüvelybe, ott az erekció bekövetkezik.

– Előfordulhat ennek az ellenkezője is.

Az erekció tökéletes volt de a hüvelybe vagy közvetlen a bevezetés előtt megszűnik, az orgazmus nem jön létre.

-Az ondó kilövellése és az orgazmus sajnos túl korán következik be, még a hímvessző bevezetése előtt, vagy már pár másodperccel utána. Ezt nevezzük korai magömlésnek.

– Van olyan eset is, amikor nagyon hosszú ideig tartó közösülés vagy szeretkezés után sem következik be normális időn belül az orgazmus. Ez a késői magömlés.

Nemzőképtelenség:

Nemzőképtelenségen azt értjük ha ha a férfi képtelen az utód nemzésére. Ez nem okoz semmiféle problémát csupán az ondó és a spermiumok vizsgálatával deríthető ki, hogy miért nem alkalmasak a spermiumok a gyermeknemzésre.

Az impotencia okai két fő csoportra oszthatók:

Az egyik csoportba tartozik a szervi problémák következtében létrejött impotencia.
Kiváltó okai lehetnek a fejlődési rendellenesség, külső vagy belső nemi szervek valamilyen megbetegedése, vagy az idegrendszer olyan szervi betegségei, amely a szexuális élet agyi gerincvelői központját is károsítja.

A másik csoportba tartozik az olyan impotencia, amelyeknek lelki okai vannak.Ez a pszichés impotencia.
Ezt nem a szervi problémák okozzák, hanem különböző más okok.

Elöljáróban annyit mondhatok, hogy a potenciazavarok igen kis hányadában áll fenn szervi probléma. Előfordulhat hormonális megbetegedés hogy urológiai betegség is. Esetleg a nemi szervnek valamilyen elváltozása okozza a potencia zavarokat.

Mint említettem a potenciazavar -ok nagy többségénél azonban zavar lelki eredetű. A másik a pszichés impotencianál általában jellemzőek lehetnek az éjszakai magömlés, de ha maszturbálunk, akkor erekció léphet fel. A probléma akkor teljesülhet ki nagyon,ha nem következik be erekció ha egy igazi partnerrel szexuális kapcsolatra kerülne sor. Tehát ebben az esetben semmilyen erekciós zavar nincsen, csak a szexuális együttlét előtt jön sajnos ez a gátlás.

Ezt az idegrendszer legfelsőbb szintű működésének zavarát jelenti. Ha nem szervi elváltozások okozzák az impotenciár, akkor kimondhatjuk ,hogy az erekciós problémák jelentős részénél is valamilyen lelki tényezők okozzák illetve teszik teljessé az impotenciát.

Potenciazavar kezelése:

Több fajta módszer létezik, de mi beszéljünk két fajtáról:

Az első a
-megelőzés a prevenció – tehát ez azt jelenti, hogy életmódváltással ami rendszeres testmozgás az alkohol, dohányzás abbahagyásából áll

-illetve figyelünk az egészségünkre

A másik lehetőség lehet, hogy potencia zavar kiváltó betegségeket szüntetjük meg. Iilyen betegség lehet a
-cukorbetegség
-magas vérnyomás
-prosztataproblémák.

Ezeket megfelelő odafigyeléssel lehet csak kezelni de csak orvos felügyelete mellett.

Megoldásképpen mindenképpen javaslom még , hogy keresse fel orvosát, de ha egy kis önbizalomra van szüksége és szeretné megtámogatni az erekcióját, akkor használd az eromaxplus potencianövelő tablettát.

Ha maszturbálásnál, napközben vagy éjszaka erekciód van akkor nem szervi eredetű a potenciaprobléma. Ebben segíthet neked az eromaxplus..
Önbizalmat ad és természetes összetevőinek segítségével meg is támogatja az erekciót.

Nagy Attila- eromaxplus potencianovelo tabletta - X- Zone Kft.

Nagy Attila X-Zone Kft Ügyvezető

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát kezelést és nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM az X-Zone Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!  

https://www.linkedin.com/in/attilanagypotencyandsexexpert/