Ezotéria és erotika? Gondoltál már arra,hogy ezek összefüggenek egymással? Egy idő után minden párnak szüksége van arra, hogy valamivel feldobja a szexuális életét.

Jó ötlet lehet erre, ha valamilyen szexuális játékszert vontok be a közös kalandokba és/vagy az ezoterikusabb oldaláról közelítitek meg a dolgot.Talán nem is gondolnád, de egy-egy hangulatos gyertya, egy erotikus masszázs vagy egy illóolaj is csodákra lehet képes, ha jól használjátok.

Először is nézzük meg, hogy illat gyertyákkal és erotikus masszázzsal hogyan fűszerezhetitek meg a szürke hétköznapokat.

Forró fürdő, illóolajokkal

Illatok : gyertya, fürdő- és illóolajok

A gyertyák nem csak abban segítenek,hogy megteremtsd a fényeket, és a hangulatot. Ugyanis bizonyítottan vannak olyan illatok, amik afrodiziákumok, tehát szexuális vágyfokozók. Nézzük is meg őket picit részletesebben.

Szegfűszeg

A szegfűszeget gyakran használják a kozmetikumok összetevőjeként, mivel eugenolt tartalmaz. Ez az olaj pedig amellett, hogy gyulladáscsökkentő hatású, nagyon jó vágyfokozó.

Grapefruit

A grapefruit erős antivirális hatással bír, ugyanakkor – mint a legtöbb citrusféle -, bioflavonoidokat is tartalmaz. Ezek a hatóanyagok főképp az érrendszerre vannak pozitív hatással – így nem nehéz kitalálni, hogy miért használják gyakran afrodiziákumként. 

Fahéj

A fahéj erőteljes illatú, épp ezért csínján kell bánni vele. Bizsergető hatású, ugyanakkor az illata serkenti a szerotonin termelést is. Érdekesség, hogy gyakran alkalmazzák a potencianövelő tabletták természetes összetevőjeként is.

Ha szeretnél, gyertyák mellett vagy gyertyák helyett, nyugodtan használhatsz illóolajokat is, amiket párologtatóba vagy a fürdővízbe is csepegtethetsz. A kényeztető, forró fürdő egyébként is megteremti a szexi hangulatot: hiszen a forró víz kitágítja az ereket, és a vér is sokkal jobban áramlik a nemi szervekbe. 

Erre a hatásra erősítenek rá a különböző illóolajok, amik szintén fokozzák a vérbőséget és a vérkeringést – főleg a rozmaring illóolaj formája. Ha szeretnéd a csúcsra járatni a hatást, akkor a fürdő után, a bőrbe masszírozva még inkább ellazít és feltüzel.

A masszázs akár előjáték is lehet

Erotikus masszázs

A masszázs leginkább a kontakt- és a hangulat megteremtéséről szól. Ehhez pedig egy hangulatos zenét is érdemes választani, vérmérséklet szerint. Egy Black Sabbath-ra nyilván nehezebb ellazulni, úgyhogy válassz egy közös, lassúzós kedvencet, vagy egy olyan zenét, ami felidéz egy közös, kellemes emléket.

A masszázs részesei lehetnek a fent már említett illatgyertyák, szantálfüstölők – és persze a masszázsolajok is.

Ha előtte vettetek egy forró fürdőt, akkor érdemes a vérkeringést valamilyen hűsítő krémmel tovább fokozni. Amennyiben nem, úgy a hideg, téli hónapokban inkább használjatok bemelegítő krémet, amit lényegében bármilyen drogériában megkaphattok.

Nem kell, hogy te legyél a világ legjobb masszőre – ez nem a profi masszázsról szól, hanem a kényeztetésről, és arról, hogy minél inkább egymásra hangolódjatok, és ellazuljatok. Inkább tekintsetek rá úgy, mint egy előjáték előtti előjátékra. Nem feltétlenül csak a férfi masszírozhatja a nőt, lehet fordítva vagy egymást váltva is.

Az olaj egyébként is feldobja, sikamlóssá teszi a szexet – csak figyeljetek rá, hogy használjatok törölközőt az ágyneműn, mert az olaj nyomot hagy.

Amikor pedig már a csúcsra járattátok a fürdőt, és a masszázst is – és valami még újabbra vágynátok – próbáljátok ki a tantrikus szexet.

A tantrikus szex hatalmas, érzéki orgazmushoz vezet

Tantrikus szex 

A tantra inkább egy közös, spirituális utazás, mint szex, az orgazmust pedig inkább egy extatikus állapotként lehetne jellemezni. A férfi részéről például az orgazmus nem jár minden esetben magömléssel (sőt, ritkán jár vele), hanem sokkal inkább teljes test orgazmussal.

A tantrikus szexnek hét fázisa van. 

Fontos, hogy az első a tantrában. minden érzékszervet be kell vonni: a látást, a hallást, az ízlelést, a szaglást és az érintést is. Az első fázis az érintésé: itt igazán kreatívak lehettek. Tejszínhabot, nutellát, gyümölcsöket, zöldséget – szinte bármit be lehet vonni, ami fokozza a hangulatot. 

A második fázisban az érintésé, vagyis inkább a nagyon gyengéd simogatásé a főszerep. A harmadik fázisban a kilégzésre és belégzésre kell figyelmet fordítani. Konkrétan a párod kilégzését kell belélegezned, és fordítva, lehetőleg minél tovább, és minél hevesebben.

A negyedik fázisban az ajkakat is be lehet vonni a játékba, és a végletekig felizgathatjátok egymást franciázással, és 69-el is.

Az ötödik fázisban következhet csak a tényleges behatolás – de még itt sem szabad elélvezni. Próbáljátok meg addig feszíteni a húrt, amikor már úgy érzitek, hogy mind a ketten teljesen szétpattantok. 

A hatodik fázis a női orgazmusról szól, ami ezek után valószínűleg hosszú ideig tart majd, és nagyon intenzív lesz. A hetedik fázisban a férfi is átélheti az orgazmust – magömléssel vagy anélkül.

Nem feltétlenül szükséges, hogy mindegyik módszert alkalmazzátok; néha elég lehet akár egy forró fürdő, vagy egy erotikus masszázs is, keverve a tantrikus szex néhány pontjával. A lényeg, hogy mindketten jól érezzétek magatokat, és a szex a lehető legérzékibb legyen.

Erotika és ezotéria? Ha utána erősítés kellene az eromaxplus segíthet Neked ebben.

Nagy Attila- eromaxplus potencianovelo tabletta - X- Zone Kft.

Nagy Attila X-Zone Kft Ügyvezető

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát kezelést és nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM az X-Zone Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!  

https://www.linkedin.com/in/attilanagypotencyandsexexpert/