Az orális szex is lehet egészséges

Egy kutatócsapat kérdőívekkel hasonlította össze 300 nő szexuális életét a normál egészségével. Ez a kísérlet azután történt, hogy egy másik vizsgálat rámutatott, hogy az ondó olyan anyagokat tartalmaz, amelyek javítják a hangulatot, növelik a kötődést a partnerhez és minimum háromféle antidepresszáns is van benne.

A kutatók azt is megállapították, hogy a rendszeresen gumióvszer nélküli szex után a nők kevésbé depressziósak és jobban teljesítenek más területeken is. Az ondót spermiumokon kívül más anyagok is alkotják, például kortizol, ami növeli a kötődést a partnerhez, valamint ösztron és oxitocin, amelyek hangulatjavítók.

Van még benne tirotropin-felszabadító hormont (egy másik antidepresszáns), melatonin (egy alvást elősegítő anyag) és még szerotonint is (ami talán a legismertebb antidepresszáns nurotranszmitter).

Ezeket az összetevőket tekintetbe véve – hogy az óvszerrel nem védekező nők kevésbé depressziósak, mint a megfelelő kontrollcsoport tagjai.

Annak vizsgálatára, hogy az ondónak valóban van-e antidepresszáns hatása a kutatók 300 önkéntes, nőt kerestek ,akik beleegyeztek, hogy kitöltenek egy kérdőívet a szexuális életük különböző részleteiről. Arra voltak kiváncsiak a nők hány % a engedi magába a spermát.

A legfigyelemreméltóbb eredmény ebből a tanulmányból – melyet az Archives of Sexual Behavior-ban (A szexuális viselkedés folyóirata) publikáltak – az, hogy még ha egymáshoz is igazítjuk a szexuális aktusok számát, azok a nők, akik soha nem használnak óvszert sokkal kevesebb depresszív tünetet mutattak, mint akik néha vagy mindig óvszert használtak.

Ami talán még fontosabb, ezek az óvszer egyáltalán nem használó, szexuálisan aktív nők szintén jóval kevesebb depressziós tünetet mutattak, mint a nemi életet teljesen nélkülözők.

Ez a kutatás azt mutatja, hogy nem egyszerűen a szexet rendszeresen folytató nők a boldogabbak, hanem ez a boldogság a testbe jutó ondófolyadék következménye.

Az ondó előnyei

A nők jobban teljesítenek a szexuális együttlét után, a partnerükkel odaadóbbak, kedvesebbek lesznek.

Ha javitani szeretnéd a potenciád és több spermát szeretnél az eromaxplus segít Neked!

200% több sperma ! Erős merevedés! Kattints ide:

A cikket írta: Nagy Attila az X-Zone Kft. alapítója és az EromaxPLUS potencianövelő kizárólagos forgalmazója.