Potencianövelő szerek vény nélkül és receptre

Hogyan válassz potencianövelőt, hogy biztonságos és hatékony is legyen?

Segítünk választani a potencianövelők közül, ami nem káros az egészségedre, de mégis biztosan működik és nem lesz pénzkidobás!

Ezt a cikket azért készítettük, hogy aki Magyarországon potencia problémákkal küzd és az interneten olvasgat tényleg kapjon egy átfogó képet, hogy milyen potencianövelő készítmények biztonságosak az egészségére nézve.

Legyen valakinek merevedési problémája vagy csak extra szexuális teljesítményt szeretne magáénak tudni akkor is fontos az, hogy vásárlásunk ne legyen kidobott pénz, ami még további egészségügyi kockázatokat is hordoz magában. A potencianövelők nem játékok! Olvasd végig cikkünket és mindent megtudsz, ami segíthet a potencianövelésben. Egyedülálló, orvosi kutatásokkal alátámasztott márkafüggetlen információk, nincs mellébeszélés. 

Megtudhatod hogy: 

 • Milyen fajta potencianövelő szerek vannak?
 • Milyen potencianövelő készítményt válassz, ami nem lesz káros az egészségedre?
 • Hogyan ellenőrizd a terméket? Legális-e és Magyarországon hivatalosan forgalmazható-e?
 • Kitől biztonságos vásárolni az interneten? Milyen szempontok alapján vásárolj?

Használd az itt megkapott releváns információkat potencianövelő vásárlás esetén és áldani fogod a napot, hogy elolvastad cikkünket!

Mivel növelhető a potencia?

A potencianövelő készítmények segítenek fokozni a vérkeringést a hímvesszőben és így tökéletesítik a merevedést és fokozzák a szexuális teljesítményt. Bővebben az erekció biológiai folyamatáról másik cikkünkben olvashattok. Ilyenkor röviden a hímvesszőbe található 3 szivacsos test  megtelik vérrel és megkeményedik. Ekkor  az erek keresztmetszete csökken és csak kis mértékben engedi ki a beáramló vért. 

erekcio-azaz-merevedes-kialakulasa

A potencia bizonyítottan növelhető az egészséges életmóddal. Ez mindenkinek persze már a könyökén jön ki, de sajnos ez az igazság, hogy rengeteg egészségügyi probléma megelőzésében a legjobb módszer a tudatos egészséges életmód és a mentális egyensúly. A kiegyensúlyozott változatos táplálkozás biztosítja azokat a tápanyagokat, amire a testünknek fizikálisan szüksége van tehát a potenciánkat is növeli vagy rendben tartja.

Alkalmazhatunk kifejezetten potencianövelő gyógynövényeket is. Ezek azok a potencianövelő anyagok, amik már az ember létezésével egy idősek, hiszen a szexuális együttlét élvezete kortalan. A tökéletes kemény merevedés bizonyította akár már az ősember korában is, hogy alkalmasa volt a hatékony fajfenntartásra és ez akkor is már vonzó lehetett a hölgyek számára. Ilyen potencianövelő gyógynövények például a Goji bogyó, Maca gyökér, Fűrészpálma, Ginzeng, Tribulus Terrestris

Átfogó tanulmányok készültek ezekről a természetes gyógynövényekről az Egyesült Államokban működő világszerte méltán elismert Nemzeti Biotechnológiai Információs Központban. Ez az intézmény az USA orvostudományi nemzeti könyvtárának egy részlege. A Ginzeng tanulmányt igaz angol nyelven, de akár egy Google fordítással könnyen megérthetitek. Potencianövelő hatása világszerte elismert. Továbbá a Goji bogyó tanulmány magáért beszél jótékony hatásai miatt az emberi szervezetre. A Maca gyökér tanulmány egyértelműen bebizonyítja jótékony hatását az esetünkben fontos libidó növelésében azaz nemi vágy fokozásában akár már 6 hét rendszeres szedés után nőknél és férfiaknál egyaránt.

Megtudhattátok, hogy mivel növelhető a potencia most nézzük meg a potencianövelő szerek fajtáit, csoportosítását.

Potencianövelő szerek fajtái

A készítményeket 2 nagyobb csoportba lehet sorolni a hozzájutásuk alapján vannak azok a potencianövelők, amik receptre kaphatóak ezeket nem hiába nem lehet csak úgy megvásárolni hatóanyagaik nem megfelelő szedése más gyógyszerekkel és betegségek mellett kifejezetten veszélyes az egészségre.

A másik nagyobb csoport a vény nélkül kapható potencianövelő szerek. Ezek a készítmények általában természetes eredetűek, de nézzük is meg külön-külön részletesen körbejárva a potencia témát valós kutatásokkal bizonyítva, ahogy a cikk elején ígértem.

Potencianövelő orvos által felírt férfierő fokozók az orvosunktól!

Mitől minősül gyógyszernek egy potencianövelő?

Ezek a gyógyszerek olyan hatóanyagot tartalmaznak, aminek komponensei gyógyszer alapanyagnak minősülnek és mesterségesen előállítottak tehát szintetikusak. Ezeket akár más fogalom meghatározásban nevezhetjük gyógyszertári potencianövelőknek is. Ezt jellemzően csak orvosunk írhatja fel, aki tisztában van ezeknek a mellékhatásaival és a mi kórképünkkel. Ezeknek tudatában alkalmazhatók ezek a készítmények, mivel bizonyos gyógyszerek és betegségek mellett ezek kizáró tényezők, ha szeretnénk magunknak hosszú életet. Ez nem játék még egyszer szögezzük le! 

Potencianövelő gyógyszerek mellékhatásai

Szinte mindenki tisztában van azzal, hogy a gyógyszereknek vannak kedvező, javító hatásai, viszont ennek meg kell fizetnünk az árát a hozzá tartozó mellékhatásokkal.

Leggyakoribb orvos által felírt termék mellékhatások:

 • Erős fejfájás
 • Hányinger és hányás
 • Szédülés, nehézlégzés
 • Arc kipirulása
 • Görcsök vagy görcsrohamok
 • Súlyos bőrproblémák(hámlás, hólyagosodás)
 • Alvás zavar
 • Szokatlan, erős fáradtság érzet
 • Hirtelen látáscsökkenés vagy látásvesztés
 • Arc vagy torok bedagadása

Ugye, hogy nem hangzik jól? itt még nincs vége a rossz híreknek sajnos. Vannak olyan betegségek, amik mellett egyértelműen kizárandó vagy esetleg bizonyos gyógyszereknél. 

Mikor nem ajánlott mesterséges adalékot tartalmazó potencianövelőt használni?

 • alkohol fogyasztása mellett
 • grapefruit, grapefruitlé vagy yohimbe fogyasztásával együtt
 • máj vagy vesebetegség esetén
 • gyomorfekély esetén
 • szívbetegség esetén

Potencianövelők vény nélkül

Potencianövelők vény nélkül csoportunk lényege, hogy ezek a készítmények étrend kiegészítőnek számítanak. Nem tartalmaznak semmilyen gyógyszer alapanyagot csak is kizárólag természetes gyógynövényeket és némi legális színezéket.

Nagy előnyük, hogy ezek a potencianövelő szerek könnyebben beszerezhetőek és nem hordoznak magukban mellékhatásokat, szedésüket nem gátolja semmilyen meglévő betegség. Szinte bárhol hozzájuk juthatunk legyen az gyógyszertár, herbária, webshopok. Jellemzően a patikában kapható  termékek drágábbak, mint ha az interneten vásárolnánk, mivel a fizikai boltok kiadása mindig nagyobb így ez az árcédulán is meglátszik.

Összetevők lehetnek a már fent említett Ginzeng, Goji bogyó, Maca gyökér és társai. Ezek a természetes növények egyenként is kielégítő potencianövelő hatást tudnak elérni, de ezek kombinációja ténylegesen rettentő nagy javulást eredményez szexuális teljesítményünknél és merevedési zavarunk kezelésénél.

Ezek között a termékek között is attól függetlenül lehetnek veszélyek, híg a piac és felkerülhetnek az internetre olyan készítmények, amiket még nem sikerült bevizsgálni vagy betiltani Magyarországon. Szeretett kis hazánkban ugyanúgy törvényi szabályozások és vizsgálatok alá esnek a vény nélkül kapható potencianövelők is.

Ilyen termékek árulását minden esetben be kell jelenteni az Országos Élelmezés és Táplálkozástudományi Intézet felé. Rövidebb nevén OÉTI. Továbbá minden hatályos dokumentumot be kell nyújtani. Például: független laborvizsgálati eredmények, összetevők részletes leírása magyar nyelven is, gyártói igazolások és még sok más.

OETI altal bevizsgalt potencianövelő eromaxplus

További ilyen szervezetek, amik védik a magyar állampolgárok egészségét  a NÉBIH és az ÁNTSZ. Ezek az osztályok is folyamatosan pásztázzák és ellenőrzik az ilyen szereket.

Konklúzió:

A recept nélkül kapható potencianövelők természetes összetevőket tartalmaznak. Étrend kiegészítőnek minősülnek és nem gyógyszernek. Mellékhatásaik szinte nincsenek és meglévő gyógyszerek, betegségek mellett is szedhetőek. 

A kiszemelt vény nélküli  potencianövelő szer ellenőrzése megvásárlás előtt! Tanácsok a biztonságod érdekében.

Több főbb vizsgálati szempont betartásával biztosan nem kerülünk pénzügyi útvesztőbe és egészségünket sem kockáztatjuk. Összegyűjtöttük nektek, hogy mit ellenőrizzetek le mindenképpen. Kezdjük logikai sorrendben a legalitástól a hatékonyságig. Ezt a módszert mi a marketing piackutatásra alapozva fejlesztettük ki és egyedileg az EWH nevet adtuk neki. Azaz Engedélyek-Webáruház-Hatékonyság. Ezzel akár bármilyen terméket le tudtok ellenőrizni a világhálón. Lássuk bővebben!   

Termék engedélyek vizsgálata:

A fent már említett OÉTI által nyilvánosan közzéttett étrend kiegészítő listában le tudjátok ellenőrizni, hogy a potencianövelőnek van-e érvényes magyarországi engedélye, ha igen ez már egy nagyon jó jel a felhasználás szempontjából. A linkre kattintva le tudjátok tölteni a bejelentett étrend kiegészítők Excel listáját és crtl+F billentyű kombinációval rá lehet keresni az adott termékre, hogy ne kelljen több százat átvizsgálni. Itt letudjátok ellenőrizni a betiltott termékek listáját is érdemes mindenképpen ezt is szemügyre venni, mert az évek alatt kiderült információk alapján betiltásra kerülhetnek készítmények.   

Forgalmazó webáruház vizsgálata:

Az interneten rengeteg webshop található rengeteg termékkel így van ez a potencianövelő szereknél is az ÁNTSZ és NÉBIH ezeket folyamatosan vizsgálja, de kell idő, amíg ezeket megtalálja. Egy jó pár éve működő webáruház, ahol az összes üzemeltető cég adat megtalálható olyan pozitív visszajelzés a készítményről, ami megalapozhatja a bizalmunkat.

Keressétek meg a webshop Impresszum / Kapcsolat menüjét és a feltüntetett adatok alapján keressetek rá a Google-ben a cégnévre. Olykor ezek az aloldalak hiányoznak, de ez nem jelenti azt, hogy probléma lenne, akkor tovább nézelődve megtalálhatjátok az Adatvédelmi nyilatkozatot, ami biztosan feltünteti az üzemeltető adatait. Így leellenőrizhetitek, hogy a cég nincs-e fekete listán van-e érvényes adószáma. Mi a székhelye, telephelye és elérhetőségei.   

A készítmény hatékony-e?

További pozitív tulajdonság lehet, ha a forgalmazó pénz visszafizetési garanciát vállal termékére. Ezzel nem kell szkeptikusnak lenni, ez nem üres ígérgetés Magyarországon nagyon szigorúan veszik ezt, ha nem felel meg a termék meg van a módja, hogy visszaküldjed. Tehát, ha ilyet látsz az a potencianövelő hatékonysága mellett egy plusz pont. Nézzetek körül mindenképpen márkafüggetlen médiumokban és termék összehasonlító oldalakon, itt az internet népének nem érdeke reklámozni az adott terméket és jobb rálátást biztosít nektek. 

Például:

 • Árukereső: itt csak olyan vélemények vannak, amik tényleges vásárlóktól származnak
 • Gyakori kérdések: használjátok úgy mint egy keresőmotort üssétek be a „ potencianövelő” –t és találhattok népítéleteket
 • Google: keressetek rá az adott készítmény nevére és nézzetek meg olyan linkeket, ahol nem árulják a terméket csak szóba került
 • Árgép: ugyanolyan logika alapján juthattok információhoz, mint az Árukereső esetében

Potencianövelő vásárlás biztonságosan! Az EromaxPLUS-tól!

Az eddig átadott segítő tanácsokat fordítsuk le a mi hatékony és természetes potencianövelő szerünkre és vizsgáljuk meg saját magunkat. Cégünk 2012 óta működik és minden adat elérhető az X-Zone Kft-ről, nem vagyunk a NAV fekete listáján. Az OÉTI nyilvántartásba hivatalos bejegyzéssel rendelkezünk termékünkre az EromaxPLUS-ra.

 

Csomagjaink teljesen diszkrétek, nem kell attól félni, hogy bárki megtudja mi érkezik. Vásárló vélemények oldalunkon kizárólag valós információk ezért is nincsenek formázva és kijavítva. Termékünkre pénz visszafizetési garanciát adunk, mivel tudjuk, hogy termékünk hatékony. Az EromaxPLUS vény nélkül kapható potencianövelő szer, tehát nincsenek ismert mellékhatásai és nem minősül gyógyszernek.

Összetevői kizárólag természetes növények, amiknek potencianövelő hatása van. Készítményünk összetevőinek mátrixa Panax Ginseng és Maca gyökér kivonat zöld kagylóval vegyítve, amik olyan szexuális teljesítmény növelő tulajdonsággal rendelkeznek, amit még merevedési zavarral nem küzdő férfiaknak és érdemes szedni, ha szeretnék férfi erejüket növelni. Termékünk szedhető olyan betegségek mellet is, amiknél a Viagra és a Kamagra bevétele nem lenne biztonságos.

RENDELJ TŐLÜNK 1 DOBOZT NINCS VESZTENI VALÓD! AZ EROMAXPLUS SEGÍT VISSZA NYERNI ÖNMAGAD! 

Nagy Attila- eromaxplus potencianovelo tabletta - X- Zone Kft.

Nagy Attila X-Zone Kft Ügyvezető

Figyelem! Ez a cikk tájékoztatási célt szolgál. A cikkben szereplő információk nem helyettesítik az orvosi terápiát kezelést és nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, gyógyításra, betegségek kezelésére és NEM az X-Zone Kft. által forgalmazott termékekre vonatkoznak. A cikk, a hivatkozott forrásirodalom-, népi gyógyászati megfigyelések-, valamint mások által publikálásra került vizsgálati eredmények, leírások alapján került összeállításra. A weboldalon található információk, cikkek, leírások nem helyettesítik szakember véleményét! Minden esetben forduljon szakorvoshoz betegség esetén!  

https://www.linkedin.com/in/attilanagypotencyandsexexpert/

csak nalunk
potencianövelő kapszula 2 doboz
Most kedvezményes áron:

13.990Ft

2 doboz EromaxPlus® potencianövelő kapszula Árkedvezmény + Ingyenes szállítás

Rendelj 2 doboz EromaxPlus® potencianövelő kapszulát kedvezményesen. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdő férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény a termék hatására.

1 dobozban 10 db kapszula

csak nalunk
potencianövelő kapszula 3 doboz
Most kedvezményes áron:

17.990Ft

3 doboz Eromax Plus® potencianövelő kapszula + Árkedvezmény + Ingyenes szállítás

Rendelj 3 doboz Eromax Plus® potencianövelő kapszulát kedvezményesen. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdő férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény a termék hatására.

1 dobozban 10 db kapszula

csak nalunk
potencianövelő kapszula 4 doboz
Most kedvezményes áron:

21.990Ft

4 doboz EromaxPlus® potencianövelő kapszula + Árkedvezmény + Ingyenes szállítás

Rendelj 4 doboz EromaxPlus® potencianövelő kapszulát kedvezményesen. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdő férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény a termék hatására.

1 dobozban 10 db kapszula

csak nalunk
potencianövelő kapszula 5 doboz

Most kedvezményes áron:

25.990Ft

5 doboz Eromax Plus® potencianövelő kapszula + 1 doboz gratis + Árkedvezmény + Ingyenes szállítás

Rendelj 5 doboz Eromax Plus® potencianövelő kapszulát kedvezményesen. A legjobb termék minden olyan férfi számára, akik a szexuális élet javítására törekszenek. A szexuális zavarokkal még nem küzdő férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény az kapszula hatására.

1 dobozban 10 db kapszula

csak nalunk
potencianovelo-tabletta-eromaxplus-3-doboz-keslelteto-spray
Most kedvezményes áron:

18.990Ft

3 doboz EromaxPlus® potencianövelő kapszula + Késleltető spray /JoyDrops®/ + Ingyenes szállítás

 

Rendelj 3 doboz EromaxPlus® potencianövelő kapszulát+ késleltető Spray-t /JoyDrops®/ kedvezményesen. 

A Joydrops® késleltető spray egy hatásos és hosszantartó formula!

Óvszerrel is használható!

Kis helyen elfér! 10ml – Körülbelül 20-25 alkalomra elegendő!