Férfierő és afrodiziákum kapcsolata nagyon is szorosan kapcsolódnak. De mik is azok az ételek vagy fűszerek krémek amik segíthetnek a férfierő és erős potencia elérésében?

Mi az afrodiziákum és mire használják?

 

Még a legideálisabb párkapcsolatban is fel kell dobni néha a hétköznapokat, természetesen azágyban is…

Az afrodiziákumokat már évezredek óta alkalmazzák erre. A világ ugyan sokat változott, de a szerelem és a vágy fokozása mindig, minden kultúrában komoly szerepet kapott. Ez
manapság sincs másként.

Az afrodiziákum vagy vágyfokozó olyan anyag, amely élénkíti a nemi vágyat és a nemi aktivitást. A természetben sok ilyen gyümölcs, fűszer és zöldség megtalálható.

Ezen zöldésgek, fűszerek, olajok, gyümölcsök fogyasztása pozitívan hat a nemi életre. A szépség és szerelem görög istennőjéről, Afroditéről nevezték el. Így nevezik azokat a szereket, amelyektől a szexuális vágy felkeltését vagy
visszaadását remélik.

Hogyan alaklmazzuk a férfierő erősítésére?

Ezeket a vágyfokozókat többféle okok miatt is alkalmazzuk. Régen a csábítás eszközének tekintették. Azt hitték, hogy nem csak a szexuális vágyat serkentik, de szerelmet is adnak.
Manapság van hogy csak egy kis izgalmat szeretnénk vinni a szexuális életünkbe, de vannak esetek amikor a szexualitás visszaállítására használjuk.

Férfierő, Potenciát segítő afrodiziákumok.:

Sajnos a kor előrehaladtával, a férfiak potenciája csökkenhet, ennek számos oka lehet: egészségügyi vagy fiziológiai egyaránt. Azok a férfiak, akiknek merevedési problémáik vannak afrodiziákum tartalmú szerekkel, vagyis egy kis természetes segítséggel újra aktív és problémamentes szexuális életet élhetnek.

Vágyserkentő szerek:

A növényekben, fűszerekben vagy különféle élelmiszerekben található afrodiziákum hatású szerek mennyisége növeli a libidót és a nemi vágyat. Ezek izgalmasabbá, intenzívebbé, vagy hosszabbá teszik az élvezetet a test különféle kémiai folyamatainak aktiválásával, serkentésével.

De nem csak azok számára gyógyír, akik már abbahagyták a szexuális tevékenységet, vagy támogatásra, segítségre szorulnak merevedési gondjaik miatt, hanem azoknak is megfelelő, akik félénkek az intim környezetben.

Ez enyhíti a szexuális feszültséget, kicsit feloldja a gátlásokat azáltal, hogy vágyat gerjeszt férfiaknak és nőknek
egyaránt.

 

Miért nevezik a nászút ünnepeit mézes heteknek?

A méz az egyik legkönnyebben elérhető és hatékony szexfokozó. Néhány fűszerrel (fahéj, szegfűszeg, gyömbér, szerecsendió vagy vanília) kombinálva a hatás csak erősödik. A méz másik előnye, hogy könnyen kenhető, ennek köszönhetően masszázshogy is használható az ágyban.

 Tengerben található vágykeltők, férfierő növelők:

Az osztriga talán az egyik legismertebb az afrodiziákumok között. Maga Casanova is ezzel garantálta a legendás teljesítő képességét, az osztriga ugyanis nagyon gazdag cinkben, ami
komoly szerepet játszik a nemi hormonok előállításában.

Természetes vágykeltők a kertből:

Széles körben ismert vágyfokozó szer a spárga is.

Bármilyen formában és feldolgozásban kifejti jótékony hatását, ráadásul mellékhatása nem ismert. Masszázsokhoz ajánlom még vágyfokozónak a kókuszdióolajat is, mely szintén könnyen kenhető, kellemes illatú és jótékony hatással van az egészségünkre. A nőket a koriander, a férfiakat pedig a zeller vonzza. Könnyen elérhető nemi vágy fokozó növény a menta, zsálya, bazsalikom vagy ginzeng. Ha valaki szereti a csípőset az kipróbálhatja az intim részeken is a chili paprikát vagy fokhagymát alkalmazva. Ezek segítik a nemi szervek vérellátását és javítják a vérkeringést.

Ha elriaszt az erős szaga, próbáld elfedni petrezselyemmel. Említésre méltó még a banán, füge, avokádó, cseresznye és a dinnye is.

Az alkohol (persze ésszerű mennyiségben) egy régóta ismert gátláscsökkentő, erre a vörösbor a leghasznosabb, de mindenki ismeri az eper és a pezsgő halhatatlan romantikus
kombinációját. Erősebb vágyfokozó szer az osztriga, a kaviár, a szarvasgomba a zöld olajbogyó és az articsóka. Sokan szó szerint rabjává válnak a csokoládénak, mely nyugtató,
ösztönző és stimuláló hatású.

Megoldás:

Ha nem akarja valaki gyökeresen megváltoztatni étkezési vagy szexuális szokásait, de szüksége van valamilyen segítségre (pl: merevedési problémák esetén vagy a szexuális vágy hiánya miatt), bátran ajánlom a természetes összetevőket tartalmazó eromaxplus férferő tablettát. (férfiak számára)

Ebben a termékben koncentráltabb formában tartalmazzák az olyan összetevőket, mint a L-Arginin, Zöld kagyló kivonat, Maca gyökér, és a panax ginseng.

Ezek nagyon hatékony afrodiziákumok és a férfierőt serkentik.

De a libidó fokozása csak az egyik pozitív hatása ezen  tablettának. Segít az erekciós problémákon, meghosszabbítja a közösülés idejét és pozitív hatással van a prosztatára is.

Tehát ha szeretnél gyors eredményt elérni a férfierő erősítése és az erekció során ,alkalmazd az eromaxplus férfierő tablettát mellékhatás nélkül.

Min. Magasság: auto
Min. Magasság: auto
Maximális szélesség: 80%
Maximális szélesség: 80%

Férfierő és Potencia növelése!

Az eromaxplus potencia tabletta növelheti az erekciód és a potenciád! Próbáld ki most!